ONLINE NYELVOKTATÁSUNK ÉLŐ IDŐBEN, TANÁR SEGÍTSÉGÉVEL TÖRTÉNIK KOMMUNIKÁCIÓS PROGRAMON KERESZTÜL.

Nem kell elutaznunk az órára, hanem a számítógépünk lesz a tanterem és ugyanúgy a tanárunk fogja elmagyarázni a nyelvtani részeket és vele együtt tudjuk gyakorolni a helyes kiejtést is!

Folyamatos videó chat kapcsolatnak köszönhetően az oktató azonnal tud segíteni, javítani az esetleges hibákat. A kommunikáció folyamatos és élő így olyan, mintha a helyszínen lennél.

Az élő online órákat az egyik legmodernebb videó chat-es programmal a Google Hangouts-al tartjuk, melyről bővebben ezen a linken olvashatsz.

http://www.google.com/+/learnmore/hangouts/

Maximálisan testreszabva

Lehetőséged van választani csoportos vagy egyéni képzések között. Kizárólag kis létszámú csoportokat indítunk a maximális hatékonyságért, melyek max 4-9 fősek. A foglalkozások minden héten ugyan azon fix időpontban vannak megtartva, hogy kiszámítható és tervezhető legyen angol tanulásod.

Miután a tankönyvet, munkafüzetet és a hanganyagot postán megkapod, kézzel fogható és jobban memorizálható a tananyag.

Hatékony oktatási rendszerrel

Folyamatos lesz a számonkérés és a házi feladat is. Így a lehető leggyorsabban a helyes kiejtéssel fogod megtanulni a kiválasztott nyelvet.

A csoportos oktatásnál a többieket is látni és hallani fogod, míg ha magánórát szeretnél akkor csak egyedül leszel. A kiválasztott nyelv tananyagát, minden esetben be kell szerezni, mert a kézzel írott feladatok jóval mélyebb tudást eredményeznek mintha az is a képernyőn jelenne meg (ügyfélszolgálatunktól megvásárolható info@profinyelvstudio.hu ,de nem kötelező tőlünk rendelnie, bármilyen úton beszerezheti a lényeg hogy előttünk legyen óra közben). A képernyőn a virtuális táblán látni fogod amit éppen a tanárod leír, de te azt már magadnak a füzetedbe fogod bemásolni a kapott hanganyagot pedig amikor időd engedi, tudod hallgatni (lehetőleg minél többször). Jó tanulást kívánunk! :-)

Hogyan tudsz jelentkezni egy képzésre?

Ha már tanultad a nyelvet, egy online szintfelmérőt kell kitölteni a tanulni kívánt nyelvből, amit a lehetőségünkhöz mérten 48 órán belül kijavítunk. Majd az eredmény alapján az "induló tanfolyamok" menüpontban ki tudod választani a megfelelő szintű,időpontú, kezdetű és ütemezésű kurzust, tehát ez azt jelenti, hogy ha pl. ha egy H-Sze-P-i napokon 17.00-19.15-ig tartó kurzust választasz a kívánt nyelven és a kívánt szinten, akkor a 60 órás kurzus másfél hónapon keresztül minden héten ugyanazon a napokon és időpontban lesznek megtartva, (kivéve ha az munkaszüneti napra esik).

Induló tanfolyamok

Nézd meg milyen időpontokban tudsz nyelvet tanulni, és válaszd ki a neked legmegfelelőbbet.

Tovább


Nyelvi kvíz

Tarts karban tudásodat, vagy csak szórakozzál folyamatosan frissülő nyelvi tesztjeinkkel.

Tovább


Online szintfelmérő

Tedd próbára magad, és töltsd ki ingyenes szintfelmérőnket, amit mi 48 órán belül kiértékelünk Neked.

Tovább